Gambar:Xmag.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Xmag.png(64 × 64 piksel, ukuran barkas: 5 KB, jinis MIME: image/png)
Gambar puniki asalipun saking Wikipedia basa Indonesia. Pirsani katrangan gambar puniki ing id:Image:Xmag.png.
Menawi lisènsi berkas puniki bènten kaliyan lisènsi ing Wikipedia ingkang dados sumberipun, lisènsi ing Wikipedia kasebat ingkang dipunanggé.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki16 Januari 2008 22.58Gambar cilik kanggo owahan 16 Januari 2008 22.5864 × 64 (5 KB)Pras (parembugan | pasumbang){{saking|id}}
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.

berkas ing ngisor arupa duplikat saka berkas iki (luwih rinci):

4 kaca ngisor iki nggayut barkas iki: