Gambar:Wroclaw 1.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(1.024 × 768 piksel, ukuran barkas: 300 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Picture taken by: Tcie

  • Slovenščina: Wrocław, osrednji mestni trg (rynek)
  • Polski: Rynek we Wrocławiu.
  • Čeština: Staroměstské náměstí ve Vratislavi.
  • Deutsch: Ringplatz zu Breslau.
  • Русский: Рынок в центре Вроцлава.
  • English: Central marketplace of Wrocław.
Camera location51° 06′ 41,2″ N, 17° 01′ 48,6″ E  Heading=135° Kartographer map based on OpenStreetMap.Peta semua koordinat: OpenStreetMap - Google Earthinfo


GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.
Tag lisènsi iki ditambahaké nèng berkas iki minangka bagéyané panganyaran lisènsi GFDL.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki25 Agustus 2005 14.19Gambar cilik kanggo owahan 25 Agustus 2005 14.191.024 × 768 (300 KB)Kotasik*Osrednji mestni trg (rynek) | Wrocław, 1. 7. 2005 | Avtor: Tcie *Stary Rynek we Wrocławiu. Zdjęcie ze słoweńskiej Wiki, autor: Tcie {{GFDL}}

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.