Gambar:World Map FIFA2.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 940 × 415 piksel, gedhéning barkas: 1,31 MB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
Tanggal
Sumber Based on Image:BlankMap-World6,_compact.svg
Juru pangarang EOZyo
Vèrsi liya

Lisènsi

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki12 Juni 2013 21.39Gambar cilik kanggo owahan 12 Juni 2013 21.39940 × 415 (1,31 MB)ChipmunkdavisAdding South Sudan to CAF
29 Mèi 2012 16.48Gambar cilik kanggo owahan 29 Mèi 2012 16.48940 × 415 (1,31 MB)BazonkaFix shading of Cape Verde
30 Dhésèmber 2011 01.26Gambar cilik kanggo owahan 30 Dhésèmber 2011 01.26940 × 415 (1,57 MB)VEO15South Sudan + other minor islands
21 Sèptèmber 2008 03.14Gambar cilik kanggo owahan 21 Sèptèmber 2008 03.14940 × 415 (1,55 MB)EOZyoEven Bigger font for (small display)
21 Sèptèmber 2008 03.09Gambar cilik kanggo owahan 21 Sèptèmber 2008 03.09940 × 415 (1,55 MB)EOZyoBigger font for small display
20 Sèptèmber 2008 05.37Gambar cilik kanggo owahan 20 Sèptèmber 2008 05.37940 × 415 (1,55 MB)EOZyoGray border erased
20 Sèptèmber 2008 01.47Gambar cilik kanggo owahan 20 Sèptèmber 2008 01.47940 × 415 (1,55 MB)EOZyo{{Information |Description={{en|1=Map of the members of FIFA according to their confederation, on the 1st January 2006 (before this date, see this map): :{{legend|#ffb6c1|[[:en:Asian Football Confederation|AFC - Asian Football

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah