Gambar:World Map FIFA2.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(Barkas SVG, nominal 940 × 415 piksel, gedhéning barkas: 1,31 MB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra
Tanggal
Sumber Based on Image:BlankMap-World6,_compact.svg
Juru pangarang EOZyo
Vèrsi liya

Lisènsi[besut]

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki12 Juni 2013 21.39Gambar cilik kanggo owahan 12 Juni 2013 21.39940 × 415 (1,31 MB)ChipmunkdavisAdding South Sudan to CAF
29 Mèi 2012 16.48Gambar cilik kanggo owahan 29 Mèi 2012 16.48940 × 415 (1,31 MB)BazonkaFix shading of Cape Verde
30 Dhésèmber 2011 01.26Gambar cilik kanggo owahan 30 Dhésèmber 2011 01.26940 × 415 (1,57 MB)VEO15South Sudan + other minor islands
21 Sèptèmber 2008 03.14Gambar cilik kanggo owahan 21 Sèptèmber 2008 03.14940 × 415 (1,55 MB)EOZyoEven Bigger font for (small display)
21 Sèptèmber 2008 03.09Gambar cilik kanggo owahan 21 Sèptèmber 2008 03.09940 × 415 (1,55 MB)EOZyoBigger font for small display
20 Sèptèmber 2008 05.37Gambar cilik kanggo owahan 20 Sèptèmber 2008 05.37940 × 415 (1,55 MB)EOZyoGray border erased
20 Sèptèmber 2008 01.47Gambar cilik kanggo owahan 20 Sèptèmber 2008 01.47940 × 415 (1,55 MB)EOZyo{{Information |Description={{en|1=Map of the members of FIFA according to their confederation, on the 1st January 2006 (before this date, see this map): :{{legend|#ffb6c1|[[:en:Asian Football Confederation|AFC - Asian Football

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadata