Gambar:Wiktionary-logo-en-v2.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 512 × 512 piksel, gedhéning barkas: 22 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: A logo derived from File:WiktionaryEn.svg, a logo showing a 3 x 3 matrix of variously rotated tiles with a letter or character on each tile. The derivation consisted in removing the tiles that form the background of each of the shown characters. File:WiktionaryEn.svg is under Creative Commons Attribution-Share Alike, created by Smurrayinchester, and attributed to Wikimedia Foundation. This is the version without the wordmark.
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Dan Polansky based on work currently attributed to Wikimedia Foundation but originally created by Smurrayinchester
Vèrsi liya
SVG genesis
Inkscape-yes.svg
This logo was created with Inkscape.
Path text SVG The file size of this SVG logo may be irrationally large because its text has been converted to paths.

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 4.0 Internasional.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki18 April 2018 14.48Gambar cilik kanggo owahan 18 April 2018 14.48512 × 512 (22 KB)Obsuseralign, improve source code
2 Juli 2016 18.17Gambar cilik kanggo owahan 2 Juli 2016 18.17391 × 391 (38 KB)Edokter=={{int:filedesc}}== {{Information |description={{en|1=A logo derived from File:WiktionaryEn.svg, a logo showing a 3 x 3 matrix of variously rotated tiles with a letter or character on each tile. The derivation consisted in removing the tiles that...

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Métadhatah