Gambar:Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(Barkas SVG, nominal 193 × 193 piksel, gedhéning barkas: 3 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra
English: Proposal for the new WikiVoyage-Logo by AleXXw including an idea of User:‎Danapit
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang AleXXw
Vèrsi liya

Derivative works of this file: WV-Logo Proposal AleXXw 3.0 var4 (Icon) tgb.svg

Lisènsi[besut]

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu ngatribusi karya kanthi cara sing ditemtokaké déning sing nggawé utawa sing ngidini (nanging aja kanthi cara sing miturut sampéyan dhéwé bokmanawa bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Wikimedia-logo black.svg

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki13 Agustus 2013 17.42Gambar cilik kanggo owahan 13 Agustus 2013 17.42193 × 193 (3 KB)AleXXwUser created page with UploadWizard

Panggunané barkas sajagat

Métadhatah