Gambar:Wikipedia-logo-v2.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(Barkas SVG, nominal 103 × 94 piksel, gedhéning barkas: 162 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra

New Wikipedia’s logo. See also File:Wikipedia wordmark.svg for the wordmark, and File:Wikipedia-logo-v2-wordmark.svg for the logo+wordmark.

Tanggal
Sumber File:Wikipedia-logo.svg as of T23:16:42
Juru pangarang Version 1 by Nohat (concept by Paullusmagnus); Wikimedia.
SVG genesis
Inkscape-yes.svg
This logo was created with Inkscape.


Lisènsi

w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu ngatribusi karya kanthi cara sing ditemtokaké déning sing nggawé utawa sing ngidini (nanging aja kanthi cara sing miturut sampéyan dhéwé bokmanawa bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Wikimedia-logo black.svg

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki2 Juli 2010 15.10Gambar cilik kanggo owahan 2 Juli 2010 15.10103 × 94 (162 KB)FleshgrinderOptimized code; Valid SVG; Works fine in all browsers and editors; Created with Adobe Illustrator and manual code tweaking;
15 Juni 2010 23.28Gambar cilik kanggo owahan 15 Juni 2010 23.28103 × 94 (250 KB)Diego Grez-Cañeteupdate
14 Mèi 2010 23.16Gambar cilik kanggo owahan 14 Mèi 2010 23.1696 × 87 (345 KB)Diego Grez-Cañete{{Information |Description={{en|1=New Wikipedia's logo.}} |Source=[http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/archive/b/b7/20100514183445%21Wikipedia-logo.svg] |Author=Wikimedia. |Date=2010-05-12 |Permission= |other_versions= }} [[Category:Wikipedia l

Panggunané barkas sajagat

Métadata