Gambar:Wikibooks-logo-en.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 512 × 512 piksel, gedhéning barkas: 27 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

OTRS Wikimedia

Karya ini telah bebas dan dapat digunakan oleh siapapun untuk berbagai keperluan. Apabila Anda ingin menggunakan kembali konten ini, Anda tidak perlu meminta izin selama Anda mengikuti syarat-syarat lisensi yang tertera di halaman ini.

Wikimedia telah menerima surel yang mengonfirmasikan bahwa pemegang hak cipta telah menyetujui terbitan ini di bawah syarat-syarat yang tertera di halaman ini. Korespondensi ini telah ditinjau oleh anggota OTRS dan disimpan dalam arsip perizinan. Korespondensi ini tersedia bagi sukarelawan tepercaya sebagai tiket #2014031910017353.

Apabila Anda memiliki pertanyaan mengenai arsip korespondensi ini, gunakan papan pengumuman OTRS.


Pranala tiket: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2014031910017353

Panyandra

Wikibooks logo. Uses the DejaVu Sans Bold ("Wikibooks") and the Charis SIL Italic ("Open books for an open world") fonts.

Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang User:Bastique, User:Ramac et al.
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Vèrsi liya

Derivative works of this file: Wikibooks-logo-ml.svg Wikibooks#Logos

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki2 Agustus 2017 11.59Gambar cilik kanggo owahan 2 Agustus 2017 11.59512 × 512 (27 KB)Obsusercompress to 40% size, Adobe Illustrator "Save"; no content changes
17 Januari 2009 13.05Gambar cilik kanggo owahan 17 Januari 2009 13.05400 × 400 (67 KB)Ramacminor fixes
15 Januari 2009 20.17Gambar cilik kanggo owahan 15 Januari 2009 20.17400 × 400 (67 KB)Mike.lifeguardwrong slogan
15 Januari 2009 17.47Gambar cilik kanggo owahan 15 Januari 2009 17.47400 × 400 (54 KB)Mike.lifeguardupdate per http://meta.wikimedia.org/w/index.php?oldid=1344022
27 Maret 2007 22.12Gambar cilik kanggo owahan 27 Maret 2007 22.12118 × 135 (77 KB)Tene~commonswikiCleanup
26 Dhésèmber 2005 23.47Gambar cilik kanggo owahan 26 Dhésèmber 2005 23.47118 × 135 (81 KB)Rei-arturThe Wikibooks logo with English text. The logo as used by Wikibooks is at [http://en.wikibooks.org/images/wiki-textbook.png] {{User:Rei-artur/by}} {{CopyrightByWikimedia}} Category:Wikimedia

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah