Gambar:Wikibooks-logo-en-noslogan.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 400 × 400 piksel, gedhéning barkas: 13 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Protected This media file has been protected from editing to prevent vandalism.
Please discuss changes on the talk page or request unprotection.

Ringkesan

Panyandra

Wikibooks logo

Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang User:Bastique, User:Ramac et al.
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | ಕನ್ನಡ | ತುಳು | +/−

Wikimedia-logo black.svg
Vèrsi liya

Wikibooks#Logos

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki17 Januari 2009 13.12Gambar cilik kanggo owahan 17 Januari 2009 13.12400 × 400 (13 KB)Ramacfix paths
15 Januari 2009 22.00Gambar cilik kanggo owahan 15 Januari 2009 22.00400 × 400 (12 KB)Bastique{{Information |Description=Wikibooks logo |Source=self |Date= |Author=User:Bastique, et al. |Permission={{CopyrightByWikimedia}} |other_versions= <gallery> File:Wikibooks-logo-en.svg </gallery> }} Category:Wikibooks logos <!--{{ImageUpload|ba

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.