Gambar:Voiceless retroflex stop.oga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Voiceless_retroflex_stop.oga(Berkas swara Vorbis ogg, dawané 1,7 d, 101 kbps)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Recorded by Peter Isotalo.

Pronunciation of a voiceless retroflex plosive, [ʈ] between two [a]s.

[ʈa aʈa]


GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Kowé kudu mènèhi krédhit kang patut, mènèhi pranala lisènsi, lan kandha yèn ana owah-owahan. Kowé bisa tumindak sasenengmu, nanging ora teges kang duwé lisènsi njurung lakumu.
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.
Tag lisènsi iki ditambahaké nèng berkas iki minangka bagéyané panganyaran lisènsi GFDL.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki9 Mèi 2005 20.58
1,7 d (21 KB)Karmosin~commonswikiRecorded by Peter Isotalo. Pronunciation of a voiceless retroflex plosive, {{IPA|[ʈ]}}. {{GFDL}} Category:General phonetics
2 Mèi 2005 17.31
2,0 d (25 KB)Karmosin~commonswikiRecorded by Peter Isotalo. Pronunciation of a voiceless retroflex plosive, {{IPA|[ʈ]}}. {{GFDL}} Category:General phonetics
17 April 2005 20.13
1,0 d (14 KB)Karmosin~commonswikiRecorded by Peter Isotalo. Pronunciation of a voiceless retroflex plosive, {{IPA|[ʈ]}} between two [a]s. {{IPA|[aʈa]}} {{GFDL}} Category:General phonetics

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah