Gambar:US flag large 51 stars.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(1.520 × 800 piksel, ukuran barkas: 26 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

PD-icon.svg Berkas ini tidak memenuhi syarat hak cipta dan oleh sebab itu berada dalam domain publik karena seluruhnya berisi informasi yang merupakan milik umum dan tidak memiliki pemilik asal.
Apabila berkas ini memenuhi syarat melewati ambang batas keaslian, pemegang hak cipta, [[::User:jacobolus|jacobolus]], mengizinkan penggunaan berkas ini dengan syarat berikut: {{PD-self|jacobolus}}

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki18 Dhésèmber 2014 17.23Gambar cilik kanggo owahan 18 Dhésèmber 2014 17.231.520 × 800 (26 KB)FogheColors
17 Dhésèmber 2014 14.30Gambar cilik kanggo owahan 17 Dhésèmber 2014 14.301.520 × 800 (26 KB)FogheStars
9 Juli 2005 19.02Gambar cilik kanggo owahan 9 Juli 2005 19.021.520 × 800 (9 KB)B1mbo{{PD-Flag}} Category:Flags of the USA

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah