Gambar:Sura28.pdf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Menyang kaca


Barkas asli(1.240 × 1.754 piksel, gedhéné berkas: 982 KB, jinisé MIME: application/pdf, 10 kaca)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra
العربية: سورة القصص من برنامج مصحف المدينة المنورة للنشر الحاسوبي
English: Sura 28
Tanggal (upload date)
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Prepared by Obayd based on PD text from the Mushaf al-Madina software
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)

Own work, all rights released (Public domain)

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki10 April 2009 00.57Gambar cilik kanggo owahan 10 April 2009 00.571.240 × 1.754, 10 kaca (982 KB)Obayd{{Information |Description={{ar|1=سورة من برنامج مصحف المدينة المنورة للنشر الحاسوبي}} {{en|1=Sura }} |Source=Own work by uploader |Date=10/04/2009 |Author=Prepared by Obayd based on PD text from

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah