Gambar:Suprapto.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Suprapto.jpg(145 × 192 piksel, ukuran barkas: 7 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Gambar puniki asalipun saking Wikipedia basa Indonesia. Pirsani katrangan gambar puniki ing id:Image:Suprapto.jpg.
Menawi lisènsi berkas puniki bènten kaliyan lisènsi ing Wikipedia ingkang dados sumberipun, lisènsi ing Wikipedia kasebat ingkang dipunanggé.
© Gambar punika nggadhahi hak cipta lan asalipun saking situs tokohindonesia.com.
Gambar-gambar saking situs kalawau sampun dipunidinaken kanggé dipunpasang ing Wikipedia déning redhaksi situs www.tokohindonesia.com.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki4 Fèbruari 2008 05.05Gambar cilik kanggo owahan 4 Fèbruari 2008 05.05145 × 192 (7 KB)Pras (parembugan | pasumbang){{saking|id}} {{saking|kapanlagi.com}}
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki: