Gambar:Starr 020617-0011 Alpinia zerumbet.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(1.600 × 1.200 piksel, ukuran barkas: 392 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra
English: Alpinia zerumbet (flowers). Location: Maui, Kihei
Tanggal
Sumber Plants of Hawaii, Image 020617-0011 from http://www.starrenvironmental.com/plants/images/image/?q=020617-0011
Juru pangarang Forest & Kim Starr
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)

http://www.starrenvironmental.com/imageusepolicy/

w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini berlisensi di bawah lisensi Creative Commons Atribusi 3.0 Tanpa Adaptasi
Atribusi: Forest & Kim Starr
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki7 Maret 2009 15.08Gambar cilik kanggo owahan 7 Maret 2009 15.081.600 × 1.200 (392 KB)BotMultichill{{subst:User:Multichill/Starr|subst=subst:|URI=020617-0011|Species=Alpinia zerumbet|Description=flowers|Location=Kihei|Island=Maui|Date=17-06-2002}}

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah