Gambar:Staatswappen-Liechtensteins.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 665 × 741 piksel, gedhéning barkas: 253 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
Deutsch: Staatswappen Liechtensteins
English: Coat of arms of Liechtenstein
Tanggal SVG 2014
Sumber
SVG in SVG.svg This vector image includes elements that have been taken or adapted from this: Coat of arms of Liechtenstein.png Coat of arms of Liechtenstein.png.
Juru pangarang
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Insignia
Gambar ini menunjukkan bendera, lambang negara, segel atau lambang resmi lain. Penggunaan lambang tersebut dibatasi di banyak negara. Pembatasan tersebut independen dari status hak cipta.
Vèrsi liya

Category: Great coat of arms of Liechtenstein

Lisènsi

Public domain
This file depicts the coat of arms of a Liechtenstein Körperschaft des öffentlichen Rechts (corporation governed by public law). Official works like coats of arms are gemeinfrei (in the public domain).

Note: The usage of coats of arms is governed by legal restrictions, independent of the copyright status of the depiction shown here. This also applies to the use of components and varieties of coats of arms.


Deutsch | English | +/−

Flag of Liechtenstein.svg

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki5 Fèbruari 2014 19.13Gambar cilik kanggo owahan 5 Fèbruari 2014 19.13665 × 741 (253 KB)Added ramosFürsthut
15 Januari 2014 05.09Gambar cilik kanggo owahan 15 Januari 2014 05.09665 × 740 (326 KB)Added ramosMantelbesserung
15 Januari 2014 02.18Gambar cilik kanggo owahan 15 Januari 2014 02.18643 × 735 (366 KB)Added ramos=={{int:filedesc}}== {{Information |description = {{de|1=Staatswappen Liechtensteins}} |date = 2014 |source = {{own}} |author = Added Ramos |permission = {{self|cc-by-sa-3.0}} |other_versions = |ot...

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah