Gambar:Staatswappen-Liechtensteins.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 665 × 741 piksel, gedhéning barkas: 253 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
Deutsch: Staatswappen Liechtensteins
Tanggal SVG 2014
Sumber Own work based on: File:Coat of arms of Liechtenstein.png
Juru pangarang SVG Added Ramos
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Insignia
Gambar ini menunjukkan bendera, lambang negara, segel atau lambang resmi lain. Penggunaan lambang tersebut dibatasi di banyak negara. Pembatasan tersebut independen dari status hak cipta.
Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Vèrsi liya

Category: Great coat of arms of Liechtenstein

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki5 Fèbruari 2014 19.13Gambar cilik kanggo owahan 5 Fèbruari 2014 19.13665 × 741 (253 KB)Added ramosFürsthut
15 Januari 2014 05.09Gambar cilik kanggo owahan 15 Januari 2014 05.09665 × 740 (326 KB)Added ramosMantelbesserung
15 Januari 2014 02.18Gambar cilik kanggo owahan 15 Januari 2014 02.18643 × 735 (366 KB)Added ramos=={{int:filedesc}}== {{Information |description = {{de|1=Staatswappen Liechtensteins}} |date = 2014 |source = {{own}} |author = Added Ramos |permission = {{self|cc-by-sa-3.0}} |other_versions = |ot...

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah