Gambar:Sliced shallots for bawang goreng.JPG

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(2.592 × 1.944 piksel, ukuran barkas: 2,44 MB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra
English: Sliced shallots
Bahasa Indonesia: Bawang merah siap digoreng
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Sakurai Midori
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)

Own work, attribution required (Multi-license with GFDL and Creative Commons CC-BY 3.0)

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini berlisensi di bawah lisensi Creative Commons Atribusi 3.0 Tanpa Adaptasi
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu ngatribusi karya kanthi cara sing ditemtokaké déning sing nggawé utawa sing ngidini (nanging aja kanthi cara sing miturut sampéyan dhéwé bokmanawa bener).

Sampéyan kena milih palilah sing dikarepaké.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki20 Dhésèmber 2009 11.29Gambar cilik kanggo owahan 20 Dhésèmber 2009 11.292.592 × 1.944 (2,44 MB)Midori{{Information |Description={{en|Sliced shallots}} {{id|Bawang merah siap digoreng}} |Source={{Own}} |Date=2009-12-20 |Author=Sakurai Midori |Permission=Own work, attribution required (Multi-license with GFDL and Creative Commons CC-BY 3.0)

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah