Gambar:Salak Salacca zalacca.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(853 × 1.280 piksel, ukuran barkas: 690 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra

Salak plant (Salacca zalacca).

Tanggal
Sumber originally posted to Flickr as Salak (Salacca zalacca)
Juru pangarang Cliff
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Checked copyright icon.svg This image, which was originally posted to Flickr, was uploaded to Commons using Flickr upload bot on by Nova. On that date, it was confirmed to be licensed under the terms of the license indicated.
w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi 2.0 Generik
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki22 Maret 2009 21.50Gambar cilik kanggo owahan 22 Maret 2009 21.50853 × 1.280 (690 KB)Flickr upload botUploaded from http://flickr.com/photo/28567825@N03/2868500345 using Flickr upload bot

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah