Gambar:Robert Plant.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(1.024 × 768 piksel, ukuran barkas: 394 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra

Robert Plant and the Strange Sensation at the Green Man Festival - 18.08.2007

Tanggal
Sumber Robert Plant by Ella Mullins on flickr.com
Juru pangarang Ella Mullins

Lisènsi[besut]

w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi 2.0 Generik
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).

Checked copyright icon.svg This image was originally posted to Flickr by Ella Mullins at https://www.flickr.com/photos/90336485@N00/1205952170. It was reviewed on by FlickreviewR and was confirmed to be licensed under the terms of the cc-by-2.0.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki3 Oktober 2007 17.35Gambar cilik kanggo owahan 3 Oktober 2007 17.351.024 × 768 (394 KB)Polarlys{{Information |Description= Robert Plant and the Strange Sensation at the Green Man Festival - 18.08.2007 |Source=[http://www.flickr.com/photos/90336485@N00/1205952170/ Robert Plant by Ella Mullins on flickr.com] |Date=August 18, 2007 |Author=[http://www.

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.