Gambar:Rb whiteeye.PNG

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Rb_whiteeye.PNG(300 × 138 piksel, ukuran barkas: 107 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra
English: A child with a white eye reflection as a result of retinoblastoma.
Tanggal (original upload date)
Sumber Karya dhéwé (Original text: I created this work entirely by myself.)
Juru pangarang J Morley-Smith (talk)

Lisènsi[besut]

Public domain Karya iki wis dirilis nèng domain umum déning panganggité, Morleyj di Wikipedia bahasa Inggris. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Morleyj ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton sing dibutuhaké déning hukum.

Log unggah asli[besut]

Transferred from en.wikipedia to Commons by Roberta F. using CommonsHelper.

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.
  • 2008-10-28 09:29 Morleyj 300×138× (109857 bytes) {{Information |Description=A child with a white eye reflection as a result of retinoblastoma. |Source=I created this work entirely by myself. |Date=28/10/2008 |Author=~~~ |other_versions= }}
  • 2008-10-27 17:02 Morleyj 576×264× (389764 bytes) {{Information |Description=A child with a white eye reflection as a result of retinoblastoma. |Source=I created this work entirely by myself. |Date= |Author=~~~ |other_versions= }}

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki9 April 2009 23.49Gambar cilik kanggo owahan 9 April 2009 23.49300 × 138 (107 KB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|en.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{en|A child with a white eye reflection as a result of retinoblastoma.}} |Source=Transferred from [http://e

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki: