Gambar:Rb whiteeye.PNG

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Rb_whiteeye.PNG(300 × 138 piksel, ukuran barkas: 107 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra
English: A child with a white eye reflection as a result of retinoblastoma.
Tanggal (original upload date)
Sumber Karya dhéwé (Original text: I created this work entirely by myself.)
Juru pangarang J Morley-Smith (talk)

Lisènsi

Public domain Karya iki wis dirilis nèng domain umum déning panganggité, Morleyj di Wikipedia bahasa Inggris. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Morleyj ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton sing dibutuhaké déning hukum.

Log unggah asli

Transferred from en.wikipedia to Commons by Roberta F. using CommonsHelper.

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.
  • 2008-10-28 09:29 Morleyj 300×138× (109857 bytes) {{Information |Description=A child with a white eye reflection as a result of retinoblastoma. |Source=I created this work entirely by myself. |Date=28/10/2008 |Author=~~~ |other_versions= }}
  • 2008-10-27 17:02 Morleyj 576×264× (389764 bytes) {{Information |Description=A child with a white eye reflection as a result of retinoblastoma. |Source=I created this work entirely by myself. |Date= |Author=~~~ |other_versions= }}

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki9 April 2009 23.49Gambar cilik kanggo owahan 9 April 2009 23.49300 × 138 (107 KB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|en.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{en|A child with a white eye reflection as a result of retinoblastoma.}} |Source=Transferred from [http://e

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki: