Gambar:Rakai Pikatan.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Rakai_Pikatan.jpg(600 × 450 piksel, ukuran barkas: 37 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Ringkesan[besut | besut sumber]

Candhi ingkang kabangun nalika jaman Rakai Pikatan

Jinis lisènsi[besut | besut sumber]

Copyrighted

Karya punika manawi dipunlindhungi hak cipta lan boten kagungan idin saking ingkang kagungan hak cipta.
Dipunyakini manawi pangginaan gambar-gambar punika:

  • kanggé angkah pendhidhikan,
  • lan boten wonten sumber bébas sanèsipun kanggé gambar ingkang dipunmaksudaken,
  • kanggé dipunamot ing Wikipedia basa Jawi, ingkang dipunlayani déning server-server kagungan yayasan nirlaba Yayasan Wikimedia [1] ingkang basisipun dumunung wonten ing Amérika Sarékat, cekap miturut sarat pangginaan adil (fair use) ing saandhapipun Undhang-Undhang hak cipta Amérika Sarékat. Panggunaan sanès gambar punika, ing Wikipedia utawi papan sanèsipun, saged nglanggar hak cipta.

Dhumateng ingkang nginggahaké gambar: supados nambahaken detil informasi gambar kadosta alesan pangginaan poster, ugi sumber gambar lan informasi hak ciptanipun.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki17 Novèmber 2012 11.02Gambar cilik kanggo owahan 17 Novèmber 2012 11.02600 × 450 (37 KB)JV06Doni Dwi Hartanto (parembugan | pasumbang)Candhi ingkang kabangun nalika jaman Rakai Pikatan
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki: