Gambar:Pura Parahyangan Agung Jagatkartta, Candi Siliwangi Shrine.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(1.575 × 1.180 piksel, ukuran barkas: 764 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra
English: A Candi (shrine) dedicated to King Siliwangi of Sunda Kingdom, Hindu Balinese temple of Pura Parahyangan Agung Jagatkartta, Taman Sari, Bogor, West Java, Indonesia.
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Gunkarta Gunawan Kartapranata
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
Panjenengan bisa milih lisènsi kang panjenengan karsakaké.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki4 Mèi 2010 18.03Gambar cilik kanggo owahan 4 Mèi 2010 18.031.575 × 1.180 (764 KB)Gunkarta{{Information |Description={{en|1=A Candi (shrine) dedicated to King Siliwangi of Sunda Kingdom, Hindu Balinese temple of Pura Parahyangan Agung Jagatkartta, Taman Sari, Bogor, West Java, Indonesia. }} |Source=Own work |Author=Gunkarta G

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah