Gambar:Pulo Jawa sec.PNG

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Pulo_Jawa_sec.PNG(476 × 257 piksel, ukuran barkas: 14 KB, jinis MIME: image/png)

Ringkesan[besut | besut sumber]

Olèhku nggawé dhéwé.

Jenis lisensi[besut | besut sumber]

Gambar iki wis diculaké ing domain umum déning sing darbéni hak cipta, masa hak ciptané wis bubar, utawa ora bisa diwènèhi hak cipta. Perkara iki berlaku ing sadonya.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki14 Dhésèmber 2007 08.34Gambar cilik kanggo owahan 14 Dhésèmber 2007 08.34476 × 257 (14 KB)Meursault2004 (parembugan | pasumbang)Olèhku nggawé dhéwé.
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.