Gambar:Professor Gerald M. Edelman.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(683 × 1.024 piksel, ukuran barkas: 153 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra
English: Gerald Edelman in 2010.
Español: Gerald M. Edelman en 2010.
Tanggal
Sumber Flickr: Professor Gerald M. Edelman
Juru pangarang Anders Långberg (Anders Zakrisson)
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Checked copyright icon.svg This image, which was originally posted to Flickr, was uploaded to Commons using Flickr upload bot on by UAwiki. On that date, it was confirmed to be licensed under the terms of the license indicated.
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.0 Generik
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki20 Mèi 2014 23.13Gambar cilik kanggo owahan 20 Mèi 2014 23.13683 × 1.024 (153 KB)Flickr upload botUploaded from http://flickr.com/photo/40906668@N02/5046101609 using Flickr upload bot

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah