Gambar:Plasmid (english).svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(Barkas SVG, nominal 320 × 150 piksel, gedhéning barkas: 2 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra

English language svg version of Plasmid (numbers).svg

Description : This image shows a line drawing of a bacterium with its chromosomal DNA and several plasmids within it. The bacterium is drawn as a large oval. Within the bacterium, small to medium size circles illustrate the plasmids, and one long thin closed line that intersects itself repeatedly illustrates the chromosomal DNA.

Tanggal 9 May 2007 (UTC)
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang User:Spaully on English wikipedia
Vèrsi liya

Lisènsi[besut]

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.5 Generik
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Annotations This image is annotated: View the annotations at Commons

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki15 Mèi 2007 09.51Gambar cilik kanggo owahan 15 Mèi 2007 09.51320 × 150 (2 KB)FibonacciOptimised code.
9 Mèi 2007 13.31Gambar cilik kanggo owahan 9 Mèi 2007 13.31320 × 150 (11 KB)Spaully
9 Mèi 2007 13.29Gambar cilik kanggo owahan 9 Mèi 2007 13.29320 × 150 (9 KB)Spaully
9 Mèi 2007 13.24Gambar cilik kanggo owahan 9 Mèi 2007 13.24744 × 1.052 (11 KB)Spaully{{Information |Description=English svg version of Image:Plasmids.png<br /><br />Description : This image shows a line drawing of a bacterium with its chromosomal DNA and several plasmids within it. The bacterium is drawn as a large oval. Wi

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki: