Gambar:Ph fil cagayan valley.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(2.000 × 3.120 piksel, ukuran barkas: 136 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: Location of Cagayan Valley region in the Philippines.
Filipino: Kinaroroonan ng rehiyon ng Lambak ng Cagayan sa Pilipinas.
Tanggal
Sumber BlankMap-Philippines.png by User:TheCoffee
Juru pangarang Roel Balingit

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Creative Commons Attribution If you choose to use this work under the Creative Commons license stated above, the author, Roel Balingit (Namayan), would like you to attribute the work to him (among other requirements such as indicating that the work is licensed under the Creative Commons) with the following text or similar:
© Roel Balingit, 2012.

His name should be a link to the Wikimedia Commons userpage Namayan. If a link is not possible, then the url should be placed in parentheses after the name. If the work has been substantially altered by other people (see the File history section below), then this particular attribution requirement is waived, which means you can attribute the work in any reasonable manner.


This attribution requirement is provided pursuant to the Creative Commons Attribution mechanism where "you must attribute the work in the manner specified by the author or licensor (but not in any way that suggests that they endorse you or your use of the work)." (See "Attribution" in the Creative Commons website.)

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki5 Juni 2015 10.14Gambar cilik kanggo owahan 5 Juni 2015 10.142.000 × 3.120 (136 KB)NamayanRemoved Region 6/7 boundaries, Negros Island Region created
15 Agustus 2012 00.15Gambar cilik kanggo owahan 15 Agustus 2012 00.152.000 × 3.120 (137 KB)Namayan

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Métadhatah