Gambar:Pergamonmuseum - Antikensammlung - Pergamonaltar 37.JPG

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(3.488 × 2.616 piksel, ukuran barkas: 2,04 MB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra

Pergamonnmuseum Berlin, Pergamonaltar, Gigantomachie, Rhea reitet auf einem Löwen, Rhea rides on a lion, Andrasteia (?)

Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Claus Ableiter
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)

Own work, copyleft: Multi-license with GFDL and Creative Commons CC-BY-SA-2.5 and older versions (2.0 and 1.0)

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.
Tag lisènsi iki ditambahaké nèng berkas iki minangka bagéyané panganyaran lisènsi GFDL.
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.5 Generik, 2.0 Generik dan 1.0 Generik.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Panjenengan bisa milih lisènsi kang panjenengan karsakaké.

Log unggah asli[besut]

date/time username resolution size edit summary
01:45, 12 March 2007 User:Claus Ableiter 3,488×2,616 2.04 MB

Image description page history[besut]

link date/time username edit summary
[1] 08:44, 23 November 2007 User:Gryffindor
[2] 00:28, 23 November 2007 User:Gryffindor
[3] 20:41, 13 May 2007 User:84.57.249.43
[4] 22:55, 19 March 2007 User:84.56.245.181
[5] 14:26, 12 March 2007 User:Bibi Saint-Pol
[6] 01:45, 12 March 2007 User:Claus Ableiter ({{Information |Description=Pergamonnmuseum Berlin, Pergamonaltar, Gigantomachie, Rhea reitet auf einem Löwen, Rhea rides on a lion |Source=own work |Date=2006 |Author=Claus Ableiter |Permission=Own work, copyleft: Multi-license with GFDL and Creative Com)

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki4 Fèbruari 2008 04.11Gambar cilik kanggo owahan 4 Fèbruari 2008 04.113.488 × 2.616 (2,04 MB)BetacommandBotmove approved by: User:Gryffindor This image was moved from Image:Rhea Pergamonaltar.JPG {{Information |Description=Pergamonnmuseum Berlin, Pergamonaltar, Gigantomachie, Rhea reitet auf einem Löwen, Rhea rides on a lion, Andrasteia (?) |Source

2 kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah