Gambar:POL województwo zachodniopomorskie COA.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 743 × 844 piksel, gedhéning barkas: 41 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra
Polski: Herb województwa zachodniopomorskiego
English: Coat of arms of the Gryf (Griffin) dynasty of Pomerania (from c. 1200) and of the modern Zachodniopomorskie Voivodship
Svenska: Vapen för den pommerska ätten Grip och för vojvodskapet Västpommern
Tanggal
Sumber Załącznik nr 1 do Uchwały Nr XVI/149/2000 Sejmiku Województwa Zachodniopomorskiego z dnia 23 października 2000 r. ws. ustanowienia herbu i flagi Województwa Zachodniopomorskiego
Inkscape-un.svg
This W3C-unspecified vector image was created with Inkscape by Bastianowa (Bastiana) na podstawie Zachodniopomorskie herb.png.
Juru pangarang Jerzy Bąk, vectorization: Bastianow (Bastian)
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Public domain
This image is in the public domain according to Article 4, case 2 of the Polish Copyright Law Act of February 4, 1994 (Dz. U. z 2018 r. poz. 1191 with later changes) "normative acts and drafts thereof as well as official documents, materials, signs and symbols are not subject to copyrights". Hence it is assumed that this image has been released into public domain. However in some instances the use of this image in Poland might be regulated by other laws.
Herb Polski.svg
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.5 Generik
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Vèrsi liya
PNG

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki5 Fèbruari 2011 16.32Gambar cilik kanggo owahan 5 Fèbruari 2011 16.32743 × 844 (41 KB)Bastianowcorr.
17 Agustus 2006 13.58Gambar cilik kanggo owahan 17 Agustus 2006 13.58750 × 868 (62 KB)Bastianow== Description == *{{polski}} Herb województwa zachodniopomorskiego *{{english}} {{created with Inkscape}} {{polishsymbol}} {{cc-by-sa-2.5}} Category:Coats of arms of Polish Voivodships

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.