Gambar:POL województwo mazowieckie COA.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 744 × 883 piksel, gedhéning barkas: 58 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra
Polski: Herb województwa mazowieckiego (od 29 maja 2006)
English: Coat of arms of Masovian Voivodship (since 29 May 2006)
Français : Blason du voivodine de Masovie (depuis le 29 mai 2006)
Tanggal 2006, vectorization: 2006-06-19
Sumber Karya dhéwé, based on:
  • Uchwała Nr 90/06 Sejmiku Województwa Mazowieckiego z dnia 29 maja 2006 r. ws. wzoru herbu Województwa Mazowieckiego oraz zasad jego używania
  •    red colour -- Pantone 185 C ↔ RGB 230/13/46
  •    yellow colour -- Pantone 130 C ↔ RGB 232/176/18
Juru pangarang vectorization: Poznaniak
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Public domain
This image is in the public domain according to Article 4, case 2 of the Polish Copyright Law Act of February 4, 1994 (Dz. U. z 2018 r. poz. 1191 with later changes) "normative acts and drafts thereof as well as official documents, materials, signs and symbols are not subject to copyrights". Hence it is assumed that this image has been released into public domain. However in some instances the use of this image in Poland might be regulated by other laws.
Herb Polski.svg
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.5 Generik
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Vèrsi liya
CoA Masovian Voivodship in 2002-2006

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki15 Fèbruari 2011 16.55Gambar cilik kanggo owahan 15 Fèbruari 2011 16.55744 × 883 (58 KB)Poznaniakpopr.
15 Fèbruari 2009 15.11Gambar cilik kanggo owahan 15 Fèbruari 2009 15.11500 × 591 (93 KB)Poznaniakx
3 Sèptèmber 2006 16.03Gambar cilik kanggo owahan 3 Sèptèmber 2006 16.03438 × 517 (93 KB)Poznaniak
19 Juni 2006 12.37Gambar cilik kanggo owahan 19 Juni 2006 12.37437 × 516 (76 KB)Poznaniak
19 Juni 2006 12.20Gambar cilik kanggo owahan 19 Juni 2006 12.20437 × 516 (73 KB)Poznaniak'''pl:''' Herb województwa mazowieckiego {{Polishsymbol}} Category:Coats of arms of Polish Voivodships

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.