Gambar:Naha Shuri Castle16s5s3200.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(4.592 × 3.056 piksel, ukuran barkas: 5,61 MB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra
English: Shuri Castle in Naha, Okinawa prefecture, Japan It was registered as part of the UNESCO World Heritage Site "Gusuku Sites and Related Properties of the Kingdom of Ryukyu".
日本語: 首里城。所在地は沖縄県那覇市。ユネスコ世界文化遺産「琉球王国のグスク及び関連遺産群」の一部。
Camera: Sony NEX-5
Lens: Sony SEL1855
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang 663highland
Camera location26° 13′ 01,31″ N, 127° 43′ 10,11″ E Kartographer map based on OpenStreetMap.View this and other nearby images on: OpenStreetMap - Google Earthinfo

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi andum mèmper
Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.
Tag lisènsi iki ditambahaké nèng berkas iki minangka bagéyané panganyaran lisènsi GFDL.
w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini dilisensikan dengan lisensi Creative Commons Atribusi 2.5 Generik.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).

Panjenengan bisa milih lisènsi kang panjenengan karsakaké.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki1 Juni 2011 15.03Gambar cilik kanggo owahan 1 Juni 2011 15.034.592 × 3.056 (5,61 MB)663highland{{Information| |Source=663highland |Description={{en|at '''Shuri Castle''' in Naha, Okinawa prefecture, Japan}} {{ja|'''首里城'''にて。所在地は沖縄県那覇市
10 Juni 2009 13.54Gambar cilik kanggo owahan 10 Juni 2009 13.543.200 × 2.133 (1,71 MB)663highland{{Information| |Source=663highland |Description={{en|'''Shuri Castle''', Naha, Okinawa prefecture, Japan}} {{ja|'''首里城''', 沖縄県那覇市}} |Author=[[:ja:

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah