Gambar:Meisya siregar 065.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(450 × 670 piksel, ukuran barkas: 91 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Ringkesan[besut | besut sumber]

Meisya Siregar

Jinis lisènsi[besut | besut sumber]

© Gambar iki nduwé hak cipta lan asalé saka situs kapanlagi.com.
Panggunan gambar-gambar saka situs iki wis diparengaké dienggo ing Wikipedia déning redhaksi situs www.kapanlagi.com.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki6 Juli 2011 22.47Gambar cilik kanggo owahan 6 Juli 2011 22.47450 × 670 (91 KB)JV057PANGESTIKA (parembugan | pasumbang)Meisya Siregar
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Métadata