Gambar:Masjid demak.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Masjid_demak.jpg(600 × 341 piksel, ukuran barkas: 60 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra
English: i took this picture on 2006.
Tanggal (original upload date)
Sumber Transferred from en.wikipedia to Commons by aboalbiss.
Juru pangarang Astayoga di Wikipedia bahasa Inggris

Lisènsi[besut]

Public domain Karya iki wis dirilis nèng domain umum déning panganggité, Astayoga di Wikipedia bahasa Inggris. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Astayoga ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton sing dibutuhaké déning hukum.

Log unggah asli[besut]

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.
  • 2007-04-26 09:48 Astayoga 600×341× (61695 bytes) i took this picture on 2006.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki28 Dhésèmber 2008 16.06Gambar cilik kanggo owahan 28 Dhésèmber 2008 16.06600 × 341 (60 KB)Aboalbiss{{Information |Description={{en|i took this picture on 2006.}} |Source=Transferred from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; transfer was stated to be made by User:aboalbiss. |Date=2007-04-26 (original upload date) |Author=Original uploader was [[:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah