Gambar:Masjid demak.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Masjid_demak.jpg(600 × 341 piksel, ukuran barkas: 60 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: i took this picture on 2006.
Tanggal (original upload date)
Sumber Transferred from en.wikipedia to Commons by aboalbiss.
Juru pangarang Astayoga di Wikipedia bahasa Inggris

Lisènsi

Public domain Karya iki wis dirilis nèng domain umum déning panganggité, Astayoga di Wikipedia bahasa Inggris. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Astayoga ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton sing dibutuhaké déning hukum.

Log unggah asli

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.
  • 2007-04-26 09:48 Astayoga 600×341× (61695 bytes) i took this picture on 2006.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki28 Dhésèmber 2008 16.06Gambar cilik kanggo owahan 28 Dhésèmber 2008 16.06600 × 341 (60 KB)Aboalbiss{{Information |Description={{en|i took this picture on 2006.}} |Source=Transferred from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; transfer was stated to be made by User:aboalbiss. |Date=2007-04-26 (original upload date) |Author=Original uploader was [[:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah