Gambar:Locator kota banjar.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(3.260 × 2.484 piksel, ukuran barkas: 541 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
Bahasa Indonesia: Lokasi Kota Banjar di Provinsi Jawa Barat.
English: Location of Banjar City in West Java Province.
Tanggal 2006-03-27
Revised on 2018-12-05
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang id:user:Wic2020
Revised by Alzena2nd

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini berlisensi di bawah lisensi Creative Commons Atribusi 3.0 Tanpa Adaptasi
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).

Panjenengan bisa milih lisènsi kang panjenengan karsakaké.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki5 Dhésèmber 2018 04.16Gambar cilik kanggo owahan 5 Dhésèmber 2018 04.163.260 × 2.484 (541 KB)Alzena2ndImproved graph aesthetics (original map by User:Wic2020).
17 Juli 2009 17.28Gambar cilik kanggo owahan 17 Juli 2009 17.28243 × 171 (4 KB)Humboldt{{Information |Description=Location of Banjar city, West Java province, Indonesia |Source=id:Kota Banjar |Date=27 Maret 2006 |Author=id:user:Wic2020 |Permission= |other_versions= }} Category:Cities in Java Category:West Java [[Category:

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Métadhatah