Gambar:LocationBelgium.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

LocationBelgium.png(250 × 115 piksel, ukuran barkas: 4 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Location map for Belgium.

Originally created for English Wikipedia by Vardion.


PD-icon.svg
Karya iki wis dirilis nèng domain umum déning panganggité, Vardion at the Wikipedia project. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
In case this is not legally possible:
Vardion ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton sing dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki6 Juni 2006 16.57Gambar cilik kanggo owahan 6 Juni 2006 16.57250 × 115 (4 KB)Rain74Montenegro
22 Agustus 2005 09.00Gambar cilik kanggo owahan 22 Agustus 2005 09.00250 × 115 (3 KB)Anthony Ivanofftwo times smaller
5 Dhésèmber 2004 21.05Gambar cilik kanggo owahan 5 Dhésèmber 2004 21.05250 × 115 (6 KB)EugeneZelenkoLocation map for the Belgium.<br/>Originally created for English Wikipedia by Vardion.<br/>{{GFDL}}

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.