Gambar:Locatie Zee van Halmahera.PNG

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Locatie_Zee_van_Halmahera.PNG(484 × 362 piksel, ukuran barkas: 13 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra

Halmahera Sea

Tanggal
Sumber own work based on PD map
Juru pangarang edited by M.Minderhoud
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Public domain
This image is in the public domain because it came from the site http://www.demis.nl/home/pages/Gallery/examples.htm and was released by the copyright holder. Permission is granted to copy, distribute and/or modify this map since it is based on free of copyright images from: www.demis.nl. See also approval email on de.wp and its clarification.

Deutsch | English | македонски | Nederlands | slovenščina | +/−

Public domain Karya iki wis dirilis nèng domain umum déning panganggité, www.demis.nl. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
www.demis.nl ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton sing dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki6 Maret 2010 11.41Gambar cilik kanggo owahan 6 Maret 2010 11.41484 × 362 (13 KB)Xufancsea within its limits in blue
17 Sèptèmber 2006 12.59Gambar cilik kanggo owahan 17 Sèptèmber 2006 12.59484 × 362 (13 KB)Michiel1972{{Information |Description= Halmahera Sea |Source= own work based on PD map |Date= |Author= edited by M.Minderhoud |Permission= {{PD-Demis}} |other_versions= }} category:Locator maps of seas

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki: