Gambar:Lambang Kota Jakarta Selatan.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Lambang_Kota_Jakarta_Selatan.jpg(113 × 120 piksel, ukuran barkas: 7 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki20 Dhésèmber 2006 04.06Gambar cilik kanggo owahan 20 Dhésèmber 2006 04.06113 × 120 (7 KB)Slamet Serayu (parembugan | pasumbang)
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.

76 kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki: