Gambar:Lambang Kabupaten Blitar.webp

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Berkas asli(905 × 874 piksel, ukuran barkas: 54 KB, jinis MIME: image/webp)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Panyandra
English: Coat of arms of Blitar Regency
Tanggal
Sumber blitarkab.go.id
Juru pangarang Government of Indonesia
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Dhomain publik Barkas iki ana ing dhomain publik ing Indonésia amarga diwetokaké lan/utawa didistribusikaké déning Pamerintah Républik Indonésia, adhedhasar Pasal 43 Undhang-Undhang Nomer 28 Taun 2014 bab Hak Cipta.

Ora bakal ana palanggaran Hak Cipta kanggo:

  1. Pangumuman, Pandistribusian, Komunikasi, lan/utawa Panggandaan lambang nagara lan lagu kabangsan miturut sipaté kang asli;
  2. Pangumuman, Pandistribusian, Komunikasi, lan/utawa Panggandaan apa baé kang ditindakaké déning utawa kanthi jeneng pamerintah, kejaba dinyatakaké direksa déning pranatan perundhang-undhangan, pranyatan ing Ciptaan kasebut, utawa nalika marang Ciptaan kasebut dilakoni Pangumuman, Pandistribusian, Komunikasi, lan/utawa Panggandaan;
  3. Panggandaan, Pangumuman, lan/utawa Pandistribusian Potrèt Présidhèn, Wakil Présidhèn, mantan Présidhèn, mantan Wakil Présidhèn, Wira Nasional, pimpinan lembaga nagara, pimpinan kamentrian / lembaga pamerintah non kamentrian, lan/utawa kepala dhaérah kanthi nggatèkaké martabat lan kapatutan miturut kaliyan paugeran pranatan perundhang-undhangan.

English | Bahasa Indonesia | Jawa | Minangkabau | македонски | português | русский | Sunda | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki8 Januari 2018 01.45Gambar cilik kanggo owahan 8 Januari 2018 01.45905 × 874 (54 KB)OktaRama2010User created page with UploadWizard

Luwih saka 100 kaca-kaca nduwèni pranala menyang berkas iki. Pratélan ing ngisor nuduhaké 100 kaca kanthi pranala langsung menyang berkas iki. pratélan pepak uga ana.

Mirsani langkung kathah pranala dhumateng berkas punika.

Panggunané barkas sajagat