Gambar:Lambang Kabupaten Berau.png

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lambang_Kabupaten_Berau.png(320 × 378 piksel, ukuran barkas: 98 KB, jinis MIME: image/png)

Ringkesan[besut | besut sumber]

saka id

Jinis lisènsi[besut | besut sumber]

Dilindungi hak cipta Iki jenis logo sing dilindungi undhang-undhang lan/utawa wis dipayungi aturan hak cipta. Miturut undang-undang hak cipta Amerika Serikat, logo-logo isa ditampilake ing Wikipedia miturut aturan fair use. Nampilke logo ing Wikipedia iki ora dianggep pengesahan sing nduweni logo utawa perusahaan dening Wikipedia utawa Yayasan Wikimedia, utawa sewalike. Pirsani Wikipedia:Logo lan Wikipedia:Hak cipta.



Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki3 Fèbruari 2010 01.21Gambar cilik kanggo owahan 3 Fèbruari 2010 01.21320 × 378 (98 KB)Sabudis (parembugan | pasumbang)saka id
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.