Gambar:Lambang Kabupaten Barito Selatan.webp

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Berkas asli(520 × 682 piksel, ukuran barkas: 59 KB, jinis MIME: image/webp)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: Coat of arms of South Barito Regency
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang OktaRama2010
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Kowé kena:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Kowé kudu mènèhi krédhit kang patut, mènèhi pranala lisènsi, lan kandha yèn ana owah-owahan. Kowé bisa tumindak sasenengmu, nanging ora teges kang duwé lisènsi njurung lakumu.
  • andum mèmper – Manawa kowé nyalin rupa, ngowahi, utawa nggawé karya nganggo bahan karya iki, kowé kudu mbabar karyamu kang wis dadi nganggo lisènsi kang padha utawa kang cocog karo karya asliné..

GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
Kowé bisa milih lisènsi kang koarepaké.
WEBP genesis
The GIMP icon - gnome.svg
This WEBP graphic was created with GIMP by OktaRama2010.

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki10 Fèbruari 2018 22.28Gambar cilik kanggo owahan 10 Fèbruari 2018 22.28520 × 682 (59 KB)OktaRama2010Transparency Error
10 Fèbruari 2018 22.26Gambar cilik kanggo owahan 10 Fèbruari 2018 22.26520 × 682 (63 KB)OktaRama2010Transparency
7 Fèbruari 2018 04.05Gambar cilik kanggo owahan 7 Fèbruari 2018 04.05520 × 682 (59 KB)OktaRama2010Remove lines
24 Januari 2018 18.16Gambar cilik kanggo owahan 24 Januari 2018 18.16520 × 682 (63 KB)OktaRama2010User created page with UploadWizard

Luwih saka 100 kaca-kaca nduwèni pranala menyang berkas iki. Pratélan ing ngisor nuduhaké 100 kaca kanthi pranala langsung menyang berkas iki. pratélan pepak uga ana.

Mirsani langkung kathah pranala dhumateng berkas punika.

Panggunané barkas sajagat