Gambar:KellyClarksonFeb10.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(2.451 × 2.159 piksel, ukuran barkas: 4,29 MB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: Kelly Clarkson at the Birmingham O2 Academy of the All I Ever Wanted tour in February 2010
Tanggal
Sumber Kelly Clarkson
Juru pangarang Rach
Camera location52° 28′ 24,2″ N, 1° 54′ 00,78″ W Kartographer map based on OpenStreetMap.Peta semua koordinat: OpenStreetMap - Google Earthinfo
Applications-graphics.svg
This is a retouched picture, which means that it has been digitally altered from its original version. Modifications: cropped. Modifications made by Nehrams2020.

Lisènsi

w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi 2.0 Generik
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).

Checked copyright icon.svg This image, originally posted to Flickr, was reviewed on by the administrator or reviewer Trycatch, who confirmed that it was available on Flickr under the stated license on that date.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki2 Sèptèmber 2010 04.58Gambar cilik kanggo owahan 2 Sèptèmber 2010 04.582.451 × 2.159 (4,29 MB)Nehrams2020== {{int:filedesc}} == {{Information |Description={{en|Kelly Clarkson at the Birmingham O2 Academy of the All I Ever Wanted tour in February 2010.}} |Source=http://www.flickr.com/photos/vagueonthehow/4357416783/ |Date=2010-02-13 |Au

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Métadhatah