Gambar:KeanuReevesLakehouse.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(478 × 741 piksel, ukuran barkas: 215 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra
English: Keanu Reeves at The Lake House London premiere
Українська: Кіану Рівз в Лондоні на прем'єрі фільму «Будинок біля озера»
Tanggal
Sumber https://www.flickr.com/photos/caroline_bonarde/503064940/in/set-72157594501080666/
Juru pangarang Caroline Bonarde Ucci at https://www.flickr.com/photos/caroline_bonarde/
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)

GNU Free Documentation License, see talk page for author's image permission

Lisènsi[besut]

Caroline Bonarde Ucci, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini berlisensi di bawah lisensi Creative Commons Atribusi 3.0 Tanpa Adaptasi
Atribusi: Caroline Bonarde Ucci
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).

Panjenengan bisa milih lisènsi kang panjenengan karsakaké.
OTRS Wikimedia

Karya ini telah bebas dan dapat digunakan oleh siapapun untuk berbagai keperluan. Apabila Anda ingin menggunakan kembali konten ini, Anda tidak perlu meminta izin selama Anda mengikuti syarat-syarat lisensi yang tertera di halaman ini.

Wikimedia telah menerima surel yang mengonfirmasikan bahwa pemegang hak cipta telah menyetujui terbitan ini di bawah syarat-syarat yang tertera di halaman ini. Korespondensi ini telah ditinjau oleh anggota OTRS dan disimpan dalam arsip perizinan. Korespondensi ini tersedia bagi sukarelawan tepercaya sebagai tiket #2008010210000925.

Apabila Anda memiliki pertanyaan mengenai arsip korespondensi ini, gunakan papan pengumuman OTRS.


Pranala tiket: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2008010210000925

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki1 Januari 2013 12.54Gambar cilik kanggo owahan 1 Januari 2013 12.54478 × 741 (215 KB)Martin H.Reverted to version as of 01:26, 3 January 2008
21 Dhésèmber 2012 14.49Ora ana miniatur640 × 1.030 (128 KB)Евгений98Keanu Reeves in 15 August 2012
3 Januari 2008 01.26Gambar cilik kanggo owahan 3 Januari 2008 01.26478 × 741 (215 KB)Nehrams2020==Summary== {{Information |Description = Johnny Depp at ''The Lake House'' London premiere |Source = http://flickr.com/photos/caroline_bonarde/503064940/in/set-72157594501080666/ |Date = September 2006 |Author = Caroline Bonarde Ucci at http://flickr.

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah