Gambar:Katy Perry - Part Of Me Australian Premiere - June 2012 (4).jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(1.000 × 1.500 piksel, ukuran barkas: 842 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra
English: Katy Perry: Part Of Me Australian Premiere in June 2012.
Tanggal
Sumber Katy Perry
Juru pangarang
creator QS:P170,Q37885816

Lisènsi[besut]

w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 2.0 Generik
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Checked copyright icon.svg This image was originally posted to Flickr by Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer at https://www.flickr.com/photos/58820009@N05/7471885550. It was reviewed on by FlickreviewR and was confirmed to be licensed under the terms of the cc-by-sa-2.0.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki1 Juli 2012 00.04Gambar cilik kanggo owahan 1 Juli 2012 00.041.000 × 1.500 (842 KB)MyCanonSorry, look better
30 Juni 2012 23.33Gambar cilik kanggo owahan 30 Juni 2012 23.331.000 × 1.500 (837 KB)MyCanonReverted to version as of 17:26, 30 June 2012 upload your version under a new filename
30 Juni 2012 23.07Gambar cilik kanggo owahan 30 Juni 2012 23.071.000 × 1.500 (842 KB)Gourami WatcherBrightness
30 Juni 2012 17.26Gambar cilik kanggo owahan 30 Juni 2012 17.261.000 × 1.500 (837 KB)MyCanon{{Information |Description ={{en|1=Katy Perry: Part Of Me Australian Premiere in June 2012.}} |Source =http://www.flickr.com/photos/evarinaldiphotography/7471885550/ |Author =http://www.flickr.com/people/evarinaldiphotography/ |Date ...

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah