Gambar:Karthago Antoninus-Pius-Thermen.JPG

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(2.048 × 1.536 piksel, ukuran barkas: 789 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra

Thermes of Antoninus Pius, Carthage Source: Self-made, October 2004 Author: BishkekRocks

Tanggal  (according to Exif data)
Sumber No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).
Juru pangarang No machine-readable author provided. BishkekRocks assumed (based on copyright claims).

Lisènsi

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki25 Fèbruari 2006 14.56Gambar cilik kanggo owahan 25 Fèbruari 2006 14.562.048 × 1.536 (789 KB)BishkekRocksThermes of Antoninus Pius, Carthage Source: Self-made, October 2004 Author: ~~~ Category:Carthage

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah