Gambar:Ja-U.oga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ja-U.oga(Berkas swara Vorbis ogg, dawané 0,4 d, 193 kbps)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra

pronounced by a native speaker of Japanese

Tanggal (original upload date)
Sumber No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).
Juru pangarang No machine-readable author provided. Spacecat2~commonswiki assumed (based on copyright claims).

Lisènsi[besut]

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki30 Januari 2007 12.31
0,4 d (9 KB)Spacecat2~commonswikipronounced by a native speaker of Japanese

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadata