Gambar:Indonesia relief location map.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Barkas asli(1.200 × 460 piksel, ukuran barkas: 524 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: Location map of Indonesia.

Equirectangular projection. Strechted by 100.0%. Geographic limits of the map:

  • N: 6.5° N
  • W: 94.5° E
  • E: 141.5° E
  • S: -11.5° N
Made with Natural Earth. Free vector and raster map data @ naturalearthdata.com.
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Uwe Dedering
Vèrsi liya

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Kowé kena:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Kowé kudu mènèhi krédhit kang patut, mènèhi pranala lisènsi, lan kandha yèn ana owah-owahan. Kowé bisa tumindak sasenengmu, nanging ora teges kang duwé lisènsi njurung lakumu.
  • andum mèmper – Manawa kowé nyalin rupa, ngowahi, utawa nggawé karya nganggo bahan karya iki, kowé kudu mbabar karyamu kang wis dadi nganggo lisènsi kang padha utawa kang cocog karo karya asliné..

GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
Kowé bisa milih lisènsi kang koarepaké.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki28 Juni 2013 08.43Gambar cilik kanggo owahan 28 Juni 2013 08.431.200 × 460 (524 KB)NordNordWestupd
21 April 2010 15.33Gambar cilik kanggo owahan 21 April 2010 15.331.200 × 460 (474 KB)Uwe Dedering{{Information |Description={{en|1=Location map of Indonesia. Equirectangular projection. Strechted by 100.0%. Geographic limits of the map: * N: 6.5° N * S: -11.5° N * W: 94.5° E * E: 141.5° E Made with Natural Earth. Free vector and raster map

2 kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Métadhatah