Gambar:Indonesia location map.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(Barkas SVG, nominal 1.200 × 460 piksel, gedhéning barkas: 854 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra
English: Location map of Indonesia.

Equirectangular projection. Stretched by 100.0%. Geographic limits of the map:

  • N: 6.5° N
  • S: -11.5° N
  • W: 94.5° E
  • E: 141.5° E
Made with Natural Earth. Free vector and raster map data @ naturalearthdata.com.
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Uwe Dedering
Vèrsi liya

Lisènsi[besut]

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu ngatribusi karya kanthi cara sing ditemtokaké déning sing nggawé utawa sing ngidini (nanging aja kanthi cara sing miturut sampéyan dhéwé bokmanawa bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
Sampéyan kena milih palilah sing dikarepaké.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki26 Juni 2013 20.21Gambar cilik kanggo owahan 26 Juni 2013 20.211.200 × 460 (854 KB)NordNordWestupd
18 Fèbruari 2010 12.58Gambar cilik kanggo owahan 18 Fèbruari 2010 12.581.200 × 460 (1,2 MB)Uwe Dedering{{Information |Description={{en|1=Location map of Indonesia. Equirectangular projection. Strechted by 100.0%. Geographic limits of the map: * N: 6.5° N * S: -11.5° N * W: 94.5° E * E: 141.5° E Made with Natural Earth. Free vector and raster map

Luwih saka 100 kaca-kaca nduwèni pranala menyang berkas iki. Dhaftar ing ngisor nuduhaké 100 kaca kanthi pranala langsung menyang berkas iki. dhaftar pepak uga ana.

Panggunané barkas sajagat

Métadhatah