Gambar:Indonesia Java location map.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 1.382 × 740 piksel, gedhéning barkas: 174 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
Deutsch: Positionskarte von Java, Indonesien

Quadratische Plattkarte, N-S-Streckung 101 %. Geographische Begrenzung der Karte:

  • N: 4.5° S
  • S: 10.7° S
  • W: 104.8° O
  • O: 116.5° O
English: Location map of Java, Indonesia

Equirectangular projection, N/S stretching 101 %. Geographic limits of the map:

  • N: 4.5° S
  • S: 10.7° S
  • W: 104.8° E
  • E: 116.5° E
Tanggal
Sumber Karya dhéwé, using
  • United States National Imagery and Mapping Agency data
  • World Data Base II data
Juru pangarang NordNordWest
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Flag of the United Kingdom.svg

I have published this file as author NordNordWest under the "CC-BY-SA-3.0-DE" in Wikipedia. This means that free, commercial usage outside of Wikipedia is permitted under the following licence terms:

Please send me a specimen copy or the URL of the website where the file is used.

Please write an email to nnwest[at]web.de if you

  • need my postal address for sending a specimen copy
  • have further questions about the terms of the licence

PS: In case of refusal of the above terms the author reserves the right to take legal action.

No Facebook.svg

This file has been released under a license which is incompatible with Facebook's licensing terms. It is not permitted to upload this file to Facebook.

w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 3.0 Jerman.
Flag of Germany.svg
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Kartenwerkstatt
This map has been made or improved in the German Kartenwerkstatt (Map Lab). You can propose maps to improve as well.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki7 Fèbruari 2011 20.34Gambar cilik kanggo owahan 7 Fèbruari 2011 20.341.382 × 740 (174 KB)NordNordWest=={{int:filedesc}}== {{Information |Description= {{de|Positionskarte von Java, Indonesien}} Quadratische Plattkarte, N-S-Streckung 101 %. Geographische Begrenzung der Karte: * N: 3.0° N * S: 9.5° S * W: 123.7° O * O: 141

Panggunané barkas sajagat