Gambar:Indonesia East Java location map.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 1.250 × 1.250 piksel, gedhéning barkas: 5,44 MB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: Location map of East Java, Indonesia

Geographic Coordinate System WGS 1984 (EPSG: 4326) Equirectangular Projection

Geographic limits of the map:

  • N: 3.5574404° S
  • S: 10.2717768° S
  • W: 110.2272861° E
  • E: 116.9416225° E
Map data from http://tanahair.indonesia.go.id
Bahasa Indonesia: Peta lokasi Jawa Timur, Indonesia
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Mandamaruta

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 4.0 Internasional.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki21 Dhésèmber 2017 08.15Gambar cilik kanggo owahan 21 Dhésèmber 2017 08.151.250 × 1.250 (5,44 MB)MandamarutaNewer map data (2008)
5 Dhésèmber 2017 08.19Gambar cilik kanggo owahan 5 Dhésèmber 2017 08.191.250 × 863 (2,02 MB)MandamarutaUser created page with UploadWizard

Luwih saka 100 kaca-kaca nduwèni pranala menyang berkas iki. Pratélan ing ngisor nuduhaké 100 kaca kanthi pranala langsung menyang berkas iki. pratélan pepak uga ana.

Métadhatah