Gambar:Indonesia Central Java location map.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 1.250 × 1.250 piksel, gedhéning barkas: 4,8 MB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: Location map of Central Java, Indonesia

Geographic Coordinate System WGS 1984 (EPSG: 4326)
Equirectangular Projection

Geographic limits of the map:

  • N: 5.0091067° S
  • S: 8.9285531° S
  • W: 108.1639102° E
  • E: 112.0833566° E
Map data from http://tanahair.indonesia.go.id
Bahasa Indonesia: Peta lokasi Jawa Tengah, Indonesia
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang Mandamaruta
SVG genesis
Inkscape-yes.svg
This map was created with Inkscape.

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Berkas ini dilisensikan di bawah lisensi Creative Commons Atribusi-Berbagi Serupa 4.0 Internasional.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki20 Dhésèmber 2017 09.58Gambar cilik kanggo owahan 20 Dhésèmber 2017 09.581.250 × 1.250 (4,8 MB)MandamarutaNewer map data (2008)
4 Dhésèmber 2017 07.10Gambar cilik kanggo owahan 4 Dhésèmber 2017 07.101.500 × 1.037 (2,2 MB)Mandamarutarenew administrative borders
4 Dhésèmber 2017 07.00Gambar cilik kanggo owahan 4 Dhésèmber 2017 07.001.500 × 1.037 (1,87 MB)MandamarutaUser created page with UploadWizard

Luwih saka 100 kaca-kaca nduwèni pranala menyang berkas iki. Pratélan ing ngisor nuduhaké 100 kaca kanthi pranala langsung menyang berkas iki. pratélan pepak uga ana.

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah