Gambar:Ibiza flag.svg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Barkas asli(Barkas SVG, nominal 750 × 500 piksel, gedhéning barkas: 114 KB)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
Català: Bandera d'Eivissa
English: Ibiza Flag
Español: Bandera de Ibiza
Tanggal
Català: 6 de gener del 2009
English: January 6th. 2009
Español: 6 de enero de 2009
Sumber
Català: Realitzada en base al model oficial de la bandera
English: self-made
Español: Basada en fotografía del diseño oficial; Artículo del Diario de Ibiza
Juru pangarang
Vèrsi liya
PNG version.

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International, 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Panjenengan bisa milih lisènsi kang panjenengan karsakaké.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki6 Januari 2009 22.58Gambar cilik kanggo owahan 6 Januari 2009 22.58750 × 500 (114 KB)HansenBCNColores Taller, diseño de castillos según modelo oficial
3 Maret 2008 21.46Gambar cilik kanggo owahan 3 Maret 2008 21.46200 × 133 (979 KB)Javitomad"Aligero" el peso de la imagen.
29 Fèbruari 2008 22.03Gambar cilik kanggo owahan 29 Fèbruari 2008 22.03200 × 133 (987 KB)JavitomadNuevos castillos.
27 Fèbruari 2008 22.48Gambar cilik kanggo owahan 27 Fèbruari 2008 22.48200 × 133 (17 KB)JavitomadCorrigo colores.
27 Fèbruari 2008 00.22Gambar cilik kanggo owahan 27 Fèbruari 2008 00.22200 × 133 (17 KB)JavitomadAdecúo los colores.
27 Fèbruari 2008 00.14Gambar cilik kanggo owahan 27 Fèbruari 2008 00.14200 × 133 (17 KB)Javitomad{{Information |Description= {{en|Ibiza Flag}} {{es|Bandera de Ibiza}} |Source= {{en|self-made}} {{es|Hecho por mí}} |Date= {{en|February 26<sup>th</sup>. 2008}} {{es|26 de febrero de 2008}} |Author= {{en|Javitomad}} |Permission= |other

2 kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Deleng panganggo liyané sadonya saka kaca iki.

Métadhatah