Gambar:Gunung Baluran.jpg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gunung_Baluran.jpg(259 × 194 piksel, ukuran barkas: 7 KB, jinis MIME: image/jpeg)

Jinis lisènsi[besut | besut sumber]

Copyrighted

Karya punika manawi dipunlindhungi hak cipta lan boten kagungan idin saking ingkang kagungan hak cipta.
Dipunyakini manawi pangginaan gambar-gambar punika:

  • kanggé angkah pendhidhikan,
  • lan boten wonten sumber bébas sanèsipun kanggé gambar ingkang dipunmaksudaken,
  • kanggé dipunamot ing Wikipedia basa Jawi, ingkang dipunlayani déning server-server kagungan yayasan nirlaba Yayasan Wikimedia [1] ingkang basisipun dumunung wonten ing Amérika Sarékat, cekap miturut sarat pangginaan adil (fair use) ing saandhapipun Undhang-Undhang hak cipta Amérika Sarékat. Panggunaan sanès gambar punika, ing Wikipedia utawi papan sanèsipun, saged nglanggar hak cipta.

Dhumateng ingkang nginggahaké gambar: supados nambahaken detil informasi gambar kadosta alesan pangginaan poster, ugi sumber gambar lan informasi hak ciptanipun.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki12 Januari 2013 12.22Gambar cilik kanggo owahan 12 Januari 2013 12.22259 × 194 (7 KB)JV06Nur Hanifah Insani (parembugan | pasumbang)
  • Panjenengan ora kena ngeblegi barkas iki.

Kaca ngisor iki nggayut barkas iki: