Gambar:GreaterMiddleEast.gif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Barkas asli(1.357 × 628 piksel, ukuran barkas: 22 KB, jinis MIME: image/gif)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan[besut]

Panyandra
English: Map of the standard and Greater Middle Easts in various shades of green.
Tanggal (original upload date)
Sumber Transferred from en.wikipedia to Commons by Trengarasu.
Juru pangarang CJWilly di Wikipedia bahasa Inggris

Lisènsi[besut]

Public domain Karya iki wis dirilis nèng domain umum déning panganggité, CJWilly di Wikipedia bahasa Inggris. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
CJWilly ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton sing dibutuhaké déning hukum.

Log unggah asli[besut]

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.
  • 2008-06-11 08:05 Izmir lee 1357×628× (24232 bytes)
  • 2008-06-11 07:58 Izmir lee 1357×628× (24178 bytes) (version lost by Mediawiki software)
  • 2005-09-24 11:57 CJWilly 1357×628×6 (22476 bytes) Map of the standard and Greater Middle Easts in various shades of green.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki22 Sèptèmber 2012 03.55Gambar cilik kanggo owahan 22 Sèptèmber 2012 03.551.357 × 628 (22 KB)OgreBot(BOT): Reverting to most recent version before archival
22 Sèptèmber 2012 03.55Gambar cilik kanggo owahan 22 Sèptèmber 2012 03.551.357 × 628 (24 KB)OgreBot(BOT): Uploading old version of file from en.wikipedia; originally uploaded on 2008-06-11 08:05:21 by Izmir lee
1 Agustus 2008 22.26Gambar cilik kanggo owahan 1 Agustus 2008 22.261.357 × 628 (22 KB)LycaonReverted to version as of 06:05, 21 April 2008
30 Juli 2008 19.54Gambar cilik kanggo owahan 30 Juli 2008 19.541.357 × 628 (22 KB)LycaonReverted to version as of 06:05, 21 April 2008
21 April 2008 06.05Gambar cilik kanggo owahan 21 April 2008 06.051.357 × 628 (22 KB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|en.wikipedia}} {{Information |Description={{en|Map of the standard and Greater Middle Easts in various shades of green.}} |Source=Transferred from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; Transfer was stated to be made by [[User:Trengar

Panggunané barkas sajagat